Iată metoda minune prin care poți scăpa de HERPES timp de o zi! Este pe cât de ieftină, pe atât de eficientă!

Cu toții știm ce înseamnă să te trezești într-o zi și să vezi că herpesul a revenit! Pentru unii este un adevărat chin, iar alții știu cum să îl trateze rapid! Vom spune tuturor ce trebuie să faci în acest caz!

Acele bubițe mici pe care le vezi lângă gură sau pe buze sunt o consecință a virusului herpetic, care este în stare pasivă în interiorul organismului tău, iar o dată cu scăderea imunității, revine și se activează imediat!

Trebuie să știm că nu există unguente sau careva pastile care ar putea, în totalitate, să trateze herpesul sau să elimine virusul herpetic. Tot ce putem face este să accelerăm perioada în care acesta dispare de pe față!

Iată câteva remedii naturale care te pot ajuta:

– Usturoiul

Tot ce trebuie să faci este să iei un cățel de usturoi, să-l curăți și să-l tai în două jumătăți. Vei lua o bucată de usturoi și o vei pune chiar deasupra bubițelor de herpis, în așa mod se vor activa proprietățile sale în zona afectată!

– Crema de gălbenele

Pentru că știm cu toții că aceste gălbenele sunt foarte bune antiinflamatoare și lupta bine cu cicatricea, vom aplica puțină cremă chiar pe deasupra zonei cu bubițe și o vom lăsa să-și facă efectul!

Nu uita de aceste două remedii minunate și aplică-le ori de câte ori vei avea nevoie!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!