Medicii recomandă să… Vezi ce se întâmplă DACĂ BEI APĂ IMEDIAT CÂND TE TREZEȘTI!

De multe ori auzim că este foarte bine să bem apă îndată ce ne-am trezit pe stomacul gol, fără ca să cunoaștem multiplele beneficii al acestei obișnuințe. Iată 6 motive de ce este necesar să bei câte un pahar de apă în primele 60 de secunde după ce te-ai trezit: 

 1. Este bun pentru digestia ta
  Este demonstrat că asa îmbunătățește digestia cu 24% în 110 minute. Deci dacă ai probleme cu digestia, este binevenit să beii apă de dimineață.
 2. Reduce apetitul
  Pentru ca să nu ai senzația asta de foame toată ziua, este indicat să bei un pahar de apă în fiecare dimineață.
 3. Vei avea o piele frumoasă și strălucitoare
  Cu toții știm necesitatea de a avea o piele mereu hidratată. De aceea, aceasta pe lângă faptul că face pielea să fie mai lucioasă și elastică, ea poate deveni mult mai sănătoasă și previne apariția unor boli dermatologice. Așadar vei avea o piele curată, catifelată și plăcută la atingere.
 4. Elimină toxinile din organism
  La nivelul rinichilor mereu se acumulează mai multe toxine care odată cu timpul sunt eliminate. Pentru a spori acest proces, este necesar de a bea cât mai multă apă, în special de dimineață.
 5. Îți este protejat colonul
  Colonul mereu are nevoie de apă, iar în cazul în care acesta nu are suficientă apă, va lua lichidul din materialul rezidual din intestin, astfel ajungând la obstrucționarea acestuia. Pentru o bună funcțiune a tuturor organelor interne, este inevitabil consumul de apă.
 6. Ai multă energie și rezistență
  Apa este indespensabilă sistemului limfatic. De aceea, acest obicei îți oferă o imunitate sporită, iar energia ta nu este consumată de către alte microorganisme.

Noi te sfătuim să îți creezi un calendar în care să duci evidența în fiecare dimineață dacă ai băut un pahar de apă. Dacă vei face asta timp de 2 luni, după asta vei bea apă în fiecare dimineață din obișnuință. Iar acest tip dependență este unul dintre cele mai bune!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!