Iată cum se prepară corect ghimbirul care poate lupta EFICIENT cu toxinele din stomac și gât, este bun și împotriva durerilor din regiunea spatelui! Îl poți face și tu acasă la tine!

Pentru că mai este numit și “antibioticul natural”, ghimbirul are zeci de întrebuințări! Cea mai răspândită dintre ele este utilizarea ghimbirului pentru prevenirea răcelilor și îmbunătățirea sistemului imunitar.

Dar ghimbirul mai poate fi folosit și pentru alte afecțiuni! Mucoasa din gât poate fi eliminată cu ajutorul unui remediu natural, care este, deasemenea, foarte eficient și în cazul durerilor insuportabile de spate sau detoxifierea stomacului!

Uite de ce ingrediente ai nevoie:

– 1/2 de lingură mică de ulei de măsline;

– 200 de grame de ghimbir;

– sucul din 1/2 de lămâie.

Pentru început va trebui să dai ghimbirul prin răzătoare, apoi să scurgi peste el tot sucul de lămâie necesar. În final vei adăuga și uleiul de măsline, după care vei amesteca foarte bine toate cele 3 ingrediente.

Apoi vei lua tot conținutul pe care l-ai obținut și îl vei pune într-un borcan curat din sticlă. Acesta trebuie închis și păstrat la frigider. Se administrează câte două linguri mici pe zi, pentru ameliorarea durerilor provocate la nivelul gâtului și pentru a-ți curăți toată mucoasa.

Să nu uiți că acest remediu natural trebuie consumat doar după mâncare, pentru ca să nu provoace dureri de stomac pe viitor! Pentru durerile de spate se recomandă să folosești amestecul chiar în zona în care simți dureri, să aplici și să masezi! Efectele sale sunt uimitoare!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!