Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi pentru ca să dai jos câte 1 KILOGRAM ÎN 7 ZILE! E destul de ușor și te vei simți mult mai bine!

Toți oamenii care au de slăbit măcar câteva kilograme, își doresc să le ardă chiar timp de o noapte pe toate, însă acest lucru este aproape imposibil! Toate dietele care vă ajută să slăbiți foarte repede au un efect negativ asupra organismului dumneavoastră!

De foarte multe ori s-a demonstrat științific faptul că nu este bine pentru sănătate să slăbim foarte multe kilograme timp de o săptămână sau timp de o singură lună!

Toți specialiștii în nutriție și absolut toți experții din acest domeniu ne mărturisesc faptul că înfometarea este cel mai greșit lucru pe care îl practică sute de oameni, însă acesta poate avea efecte extrem de grave în timp!

Pentru a da jos câte 1 kilogram timp de o săptămână, este suficient să treci la un stil de viață sănătos, care implică alimentarea cu proteine și legume, care aduc o mare parte de vitamine în corpul nostru!

Deci pentru a face rost de proteine, consumă carne, tofu sau pește! În cazul în care nu preferi aceste alimente le poți, periodic, schimba cu ouăle, care au, deasemenea, un aport mare de proteine!

La ceste proteine este foarte bine să adaugi și legumele, așa cum sunt broccoli, spanac sau asparagus, deoarece au un conținut foarte mic de calorii. Deasemenea, salata o poți înfrumuseța cu verdețuri!

Nu uita să faci cât de puțină mișcare! Alege între exerciții fizice, dans, alergat, mers pe jos sau alte activități fizice care îți aduc plăcere! Și, deasemenea, nu uita de cantitatea de apă minimală pe care trebuie să o consumi zilnic!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!