Iată ce semne îți dă organismul tău despre existența unui CHEAG de SÂNGE! Nu le mai IGNORA pe viitor!

Dacă vei observa la timp că s-ar putea să ai un cheag de sânge și vei consulta medicul pentru a lua măsurile necesare, ar putea fi foarte de folos! În așa mod vei scăpa de complicațiile pe care s-ar putea să le ai în viitor!

Iată la ce trebuie să fii atent și să nu scapi aceste semne din vizor:

– Tuse fără motiv

Nu ești răcit și nici nu ai alergii, dar tusea persistă. Acesta ar putea fi un semn al unui cheag de sânge. Dacă tusea nu este acompaniată de o febră sau dureri de gât, ar trebui să iei măsuri!

– Un ritm cardiac mai accelerat

De obicei, persoanele care se întâlnesc cu o astfel de problemă, suferă de un ritm cardiac mult mai accelerat decât ar trebui să fie în mod normal. Nu ignora acest semn!

– Înroșiri pe suprafața pielii

Tromboza venoasă este unul dintre motivele principale ale înroșirii bruște a pielii. Nu evita să mergi cât mai rapid la un doctor, pentru a afla tratamentul necesar!

– Inflamații la nivelul extremităților

De obicei, cheagurile de sânge se formează în regiunea mâinilor sau a picioarelor. În acest caz ai putea să observi o regiune care este inflamată și care se poate vedea deodată.

Dacă ai simțit unul dintre aceste simptome, nu lăsa să treacă mult timp și fugi la un control medical! S-ar putea să faci aceste verificări exact la timpul potrivit!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!