Iată ce se va întâmpla dacă vei mânca ouă în fiecare zi. Vei fi surprins de toate beneficiile, în special de punctul 5!

În totă lumea prin toate organizațiile de ocrotire a sănătății, consumul de ouă a început să fie considerat ca ceva negativ. Cauza este consumul crescut de colesterol din acest produs.

Dar alte cercetări au demonstrat că oul este benefic pentru organismul nostru. Ouăle sunt concentrații de vitamina A, B6, E precum și riboflavina, fier, acid folic  și altele. Puține dintre alimente au așa combinație.

Iată ce efect are consumul a trei ore pe zi.

1. Colesterolul care îl conține ouăle nu este dăunător. Acesta contribuie la formarea vitaminei D și a altor hormoni, estrogenul, testosteronul și cortizolul.

2. Ouăle mai sunt un bun remediu pentru problemele de vedere. Ele conțin lutezină și zeaxantina. Acestea scad riscul apariției bolilor de ochi.

3. Proteina este un component de bază în ou, aceasta este benefică pentru mușchi. Cantitatea de proteină din trei ouă este egală cu cantitatea de proteină dintr-o porție de carne.

4. Vitamina D care se conține în ouă, este bună pentru oase, se absoarbe mai mult calciu în organism.

5. Sunt bune de consumat în timpul dietei. Mineralele pe care le conține acestea fac ca să te simți sătul o perioadă lungă de timp.

Dacă mănânci ouă la micul dejun nu vei simți nevoia să mănânci pe tot parcursul zilei.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!