Iată ce i s-a întâmplat lui Petru Mircea! LOVITURĂ grea pe care o suportă soțul Mădălinei Manole!

Dificultățile financiare prin care trece la moment Petru Mircea sunt tot mai grele pe zi ce trece!

Nu este un secret faptul că banii au devenit un izvor de probleme, care nu mai încetează după moartea soției sale. Fiind inginer după specializare, Petru Mircea este persoana care a însoțit-o întotdeauna pe Mădălina Manole în timpul spectacolelor și concertelor sale!

Soțul Mădălinei Manole a fost executat silit și totul din cauza unei mașini, care a avut un cost total de 22 de mii de euro și care a fost procurată în leasing de către Petru Mircea prin intermediul companiei pe care o deține.

Mircea se ocupă cu sonorizarea mai multor tipuri de evenimente, iar acesta declară că în ultimii ani a avut profituri foarte mici, iar din acest motiv a ajuns să nu mai fie capabil să-și achite la timp ratele pentru mașina procurată.

Afacerea lui a pornit în anul 2004, iar lucrurile stau tot mai rău cu fiecare an.

După ce a trecut un an de când a rămas văduv, acesta a decis să-și procure un Ford Mondeo, care a costat la acel moment mulți bani, circa 22 de mii de euro, pe care nu-i poate întoarce la moment.

După cum se poate vedea din datele oficiale, profitul companiei administrate de către Petru Mircea, timp de 6 ani a fost de aproximativ 3 mii RON.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!