Iată ce nu trebuie să mai faci cu LENJERIA DE PAT! Evită să mai greșești astfel pentru că poate provoca mai multe AFECȚIUNI!

Este foarte important să avem grijă de lenjeria de pat pe care o utilizăm, deoarece aceasta face parte din lucrurile intime care se ating direct de pielea noastră și, deasemenea, cea care ne ajută să avem un somn liniștit.

Totodată, lenjeria de pat este un obiect care poate ascunde în sine o multitudine de ciuperci sau diverse bacterii, iar din acest motiv îngrijirea corectă a ei este indispensabilă pentru orice persoană!

Se recomandă ca lenjeria de pat să fie aerisită cât mai des și schimbată la timpul potrivit! Imediat ce te-ai trezit trebuie să deschizi geamul din cameră, să dai la o parte plapuma și să lași pentru 15 minute să se îndepărteze orice umiditate de pe ea!

Atunci când vrem să ne curățăm lenjeria de pat trebuie să atragem atenție la temperatura apei!

Aceasta trebuie spălată la 60 de grade, temperatura recomandată pentru uciderea tuturor paraziților! Aceasta trebuie să fie schimbată cel puțin o dată la 7 zile!

Nu trebuie să uităm și despre lenjeria intimă pe care o purtăm! Aceasta are nevoie de o igienă și mai mare, fiind nevoie să se schimbe cel puțin o dată pe zi! Mediul care se creează pe suprafața acestor lucruri intime este exact ceea de ce are nevoie o bacterie pentru dezvoltare!

După cum știm, acolo unde există bacterii, paraziți sau ciuperci este un mediu amiabil pentru dezvoltarea multor boli și afecțiuni!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!