Iată ce ne spune Monica Pop despre cancer! Câteva greșeli care le facem cu toții în România!

În una din emisiunile românești la care a fost invitată Monica Pop, aceasta și-a expus punctul său de vedere cu privire la o boală care macină extrem de multă lume și anume despre cancer.

Doctorul a discutat despre fenomenul care pune stăpânire pe țara noastră, boala de care se îmbolnăvesc tot mai mulți români și care începe de la sistemul imunitar, care este, de fapt, o problemă a noastră.

Sistemul imunitar este afectat de mai mulți factori, dintre care și o lipsă de somn, a unui somn normal care trebuie să dureze măcar 6 ore. Deasemenea, alte motive pot fi și lipsa proteinelor în alimentația noastră și, desigur, depresia.

Monica Pop a povestit că deja de 8 ani se vaccinează contra gripei, iar în tot acest timp se simte minunat și nici o răceală nu a reușit să pătrundă în organismul ei, chiar și în timpul în care mergea la chimioterapie.

Depresia este cea care ne omoară pe toți. Chiar dacă ați aflat că suferiți de această boală gravă, trebuie să încercați să vă luați gândul de la ea! Să nu vă mai chinuiți cu idei despre boală.

Trebuie să vă concentrați asupra altor ocupații, să găsiți ceea ce vă aduce cât mai multă plăcere și care vă face fericit, pentru a nu vă gândi nici pe o secundă la boala care trăiește în organismul vostru!

O altă greșeală pe care o fac mulți români este să nu meargă la doctori și să refuze un tratament adecvat cancerului. Este foarte important să mergeți și să încercați să vă tratați!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!