Iată ce folosești ca să elimini pielea lăsată în urma slăbirii, FĂRĂ nici o INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ! Vei scoate din buzunar numai 5 LEI!

Una din cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă oamenii ce au slăbit mai multe kilograme este pielea care se lasă foarte mult și de care nu pot scăpa în nici un mod!

Foarte multe dintre aceste persoane recurg la operații plastice, altele decis să lase această piele așa cum a rămas, dar ajung să se chinuie mereu cu complexul pielii inestetice!

În acest articol vei găsi cea mai bună metodă de a scăpa de această problemă, fără ca să ajungi pe mâna chirurgilor! Iată de ce vei avea nevoie:

– zațul de la cafea, rămas în ceașcă, aproximativ 150 de grame;

– 400-500 ml de apă;

– trei tablete de camfor;

– 1 anghinare.

Pentru început vei lua tabletele de camfor și le vei pune în vasul cu apă, aceasta o vei pune la foc și acestea se vor dizolva. Apa trebuie să se fiarbă apoi. După ce a trecut circa jumătate de oră, va trebui să adaugi în aceeași apă zațul de cafea și anghinarea.

Toate ingredientele trebuie amestecate foarte bine, până în momentul în care se vor omogeniza, apoi poți stinge focul. Utilizează acest remediu natural, aplicându-l cu mâna sau cu o mănușă pe toată suprafața pielii afectate.

Procedeul trebuie repetat, iar peste un timp vei observa că elasticitatea pielii tale revine la normal!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!