Iată care este VITAMINA ce poate preveni cancerul prin distrugerea celulelor canceroase! Uite în ce aliment se regăsește!

Vitamina B17 este cea care poate lupta împotriva cancerului și care poate preveni dezvoltarea acestei boli în organismul tău! Desigur, poți merge la farmacie, pentru procurarea pastilelor care conțin B17, însă poți opta pentru alimentul care o conține!

Cei care sunt foarte bogați în vitamina magică B17 sunt chiar sâmburii de caise! În pielița acestor sâmburi poate fi regăsită o cantitate extrem de mare a acestei vitamine!

Cu 98 de ani în urmă, unul dintre medicii din California a demonstrat eficiența acestei vitamine prin susținerea că aceasta poate ajuta în lupta cu tumorile și ucide celulele canceroase!

Tocmai după 20 de ani de la descoperirea acestui doctor, s-a scos la iveală o altă formă a aceleiași substanțe care poate fi acceptată de organismul omului și care, prin urmare, se regăsește în sâmburii de caise.

Încercați să consumați cât mai des acești sâmburi, împreună cu pielița protectoare a lor pentru a vă feri de tratamentul cu chimioterapie a cancerului! Acesta este efectiv, însă poate omorî atât celulele canceroase, cât și cele sănătoase!

În cazul când vom încerca să luptăm cu boala înaintea declanșării sale, vom avea un mare atu în forțele proprii și în vitaminele care ne pot ajuta oricând!

Chiar dacă mulți nu pot crede în efectul acestei vitamina și a sâmburilor de caise, ar trebui încercată această metodă ieftină, eficientă și foarte benefică!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!