Iată care este tot adevărul despre MIRACULOASA Vitamina C! Mulți nu știu acest lucru! Citește mai jos!

Toată lumea cunoaște faptul că vitamina C este foarte bună pentru sănătatea organismului nostru, deoarece aceasta are efecte fantastice în momentele de gripă sau răceală, deasemenea se administrează și pentru fortificarea sistemului nostru imunitar!

Multe persoane, însă, nu știu că pe baza acestei vitamine au fost efectuate mai multe cercetări științifice, pentru a demonstra sau a nega proprietățile sale miraculoase asupra organismului!

Un studiu extraordinar a fost efectuat de către un grup de savanți de la Universitatea din Kansas care, în urma rezultatelor obținute, au afirmat că Vitamina C are efecte extrem de bune asupra organismului uman!

Aceștia au menționat și faptul că puțini care cunosc faptul că această vitamină are proprietatea ascunsă de a desființa celulele canceroase din organism, fără a distruge și celulele sănătoase în același timp!

Cercetările acestei echipe de analiști au fost efectuate pe un grup de șoareci și un alt grup de 22 de oameni, acestea fiind realizate atât în vitro, cât și în formă directă.

Consecințele au fost extrem de uimitoare, deoarece acestea au reușit să aducă beneficii în cazul cancerului ovarian.

Chen Qi este autorul primordial al acestui grup de savanți și care a declarat faptul că în cazul vitaminei C nu va fi posibilă nicicând brevetarea iar evoluarea acesteia nu va fi susținută de către corporațiile farmaceutice.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!