Iată care este SEMNUL care îți dă de știre despre STAREA GRAVĂ a rinichilor tăi! Foarte mulți ignoră acest semnal!

Trebuie să fii foarte atent, pentru că organismul tău, de cele mai dese ori, îți transmite diverse semne prin care îți poți da seama că ai un organ afectat sau altul. Iată care sunt cele mai des întâlnite semnale care arată o boală sau o stare gravă a rinichilor:

– Prezența crampelor

Aceste crampe apar din cauza unui nivel scăzut de fosfor, al calciului sau al unei tulburări de la nivelul elecroliților;

– Senzații dese de mâncărime

Mâncărimea este o urmare a pielii uscate, care poate însemna o afecțiune a rinichilor. Foarte des acest lucru se întâmplă atunci când nu este prezentă o cantitate suficientă de nutrițienți în sânge.

– Stări de oboseală

Dacă simți că ești obosit chiar și în momentele în care nu ai avea de unde să capeți această stare și nu ai făcut nici un efort fizic, ar trebui să te alarmezi!

– Inflamații la nivelul picioarelor

Aceste inflamații, deseori se întâmplă din cauza unei rele funcționări ale rinichilor, ca urmare acumulându-se o cantitatea prea mare de lichid în interiorul organismului tău!

Dacă ai simțit și ai observat cel puțin una din simptomele de mai sus, ar trebui să te adresezi unui medic specialist, pentru a evita complicațiile ulterioare sau avansarea afecțiunilor pe care posibil să le ai!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!