Iată care este KARMA TA în funcție de zodia pe care o ai! Află ce tip de KARMĂ ți se aplică!

Mihai Voropchievici este cel care ne ajută să înțelegem și mai bine de ce suntem exact așa cum ne pare în timpul unei relații amoroase și de ce nu ne merge sau care ar fi principalul motiv.

Acesta susține că există câteva tipuri principale de karme și că fiecare din noi aeste adresat unui tip dintre ele, în funcție de zodia pe care o purtăm! Iată și clasificarea celebră pe care o face Mihai Voropchievici:

1. Karma cu exces de agresivitate: Rac, Berbec, Balanță și Capricorn;

2. Karma cu exces de ignoranță: Săgetător, Gemeni, Pești și Fecioară;

3. Karma cu exces de posesie: Taur, Scorpion, Vărsător și Leu.

Rac – Nativii acestei zodii sunt extrem de agresivi, chiar dacă la prima vedere par a fi calmi și familiști. În cazul lor totul începe de la numărul mare de interdicții pe care le pun partenerului de viață.

Berbec – Chiar dacă vorbit de berbecul bărbat sau de berbecul femeie, în ambele cazuri persistă ideea unei relații agresive, care duce până la ridicatul mâinii asupra iubitului sau iubitei.

Balanță – Niciodată nu te-ai fi gândit că balanța poate fi agresivă, nu? Pentru că este atât de pașnică, încât nu te poți gândi la o astfel de manifestare a dragostei din partea unui nativ din această zodie.

Atunci când simte o atașare uriașă față de o persoană, balanțele sunt acele persoane care pot ajunge și la o tamponare directă cu propriul partener!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!