Iată care este fotografia ce provoacă lacrimi oricărui părinte! Oare ce ascunde această poză în spate?

Pentru un părinte, nu există un lucru mai dureros decât să știe că în orice clipă acesta își poate pierde propriul copil! Cel mai trist lucru este atunci când părintele nu poate face nimic pentru ca să împiedice acest proces.

Andrew James Whelan este unul dintre acești părinți. Acesta a făcut o poză cu fiica sa care era într-o stare gravă și pe care o putea pierde în orice moment. Fotografia a impresionat și emoționat un întreg glob!

Fetița din poză este Jessica, fiica lui Andrew James Whelan, care suferă de cancer și care poate să moară în orice moment, iar durerea din sufletul părinților săi era atât de mare, încât aceștia abia fusese în stare să povestească despre asta.

Poza realizată de tatăl acestei fetițe, a fost efectuată chiar în momentul în care Jessica avea de suferit niște dureri extraordinare, iar corpul Jessicăi arată aceste dureri prin vasele sangvine.

Este fotografia care provoacă lacrimi oricui, în special unui părinte care știe cât de mult înseamnă propriul copil și prin ce stări trece părintele atunci când copilul său este bolnav.

Timp de mai mult de un an, Jessica s-a luptat cu o boală extrem de grea, neuroblastoma iar poza a fost făcută în clipa în care fetița îi dădea la o parte pe părinții săi în timpul durerii sale.

Nicky, mama Jessicăi a mărturisit că nu poate trăi având o tristețe atât de mare și gândul de a-și pierde micuța în doar maximum două săptămâni.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!