Gigi Becali le oferă locuință sau le acordă ajutoare materiale multor oameni. Iată care este motivul real de ce face acest lucru!

Totul vine din istoria pe care a trăit-o la viața lui și din amintirile pe care le are până în prezent! Puțini știu acest lucru, dar Gigi Becali nu a fost născut în palat și nici nu a avut bani de când era mic.

A trăit într-o sărăcie mare și s-a născut chiar în momentul în care părinții săi erau prizonieri în cadrul unui lagăr de muncă, care era localizat în județul Brăila. De mic a fost supus foametei și sărăciei.

Părinții săi au muncit extrem de mult pentru a putea ridica o casă, chiar dacă aceasta era din chirpici și chiar dacă de multe ori nu avea ce mânca familia acestuia. În așa mod a petrecut primii ani din viața sa.

După o perioadă lungă în care au trăit foarte greu, părinții lui Gigi Becali au primit acceptarea mutării sale la periferiile capitalei.

În cartea sa, Gigi Becali povestește în detaliu despre viața sa și despre clipele prin care a trecut atunci când era mic. Acesta este unul dintre motivele pentru care a decis să ajute mii de oameni.

Nu poate vedea cum alții suferă și se culcă flămânzi, pe când alții au mult mai mult decât o bucată de pâine. Fiecare ar trebui să se împarcă cu oamenii din jur cu ceea ce are.

Acum, Gigi ajută mii de alți oameni, sunt străini pentru el dar o face din inimă!

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!