Gest uimitor făcut de o româncă…A donat 400.000 de euro pentru o sală de operații din capitală

Munca în străinătate pe unii îi face mai hapsâni dar pe alții mai buni…

O româncă stabilită cu traiul în Marea Britanie, a hotărât să facă un gest nemaipomenit pentru țara de baștină.

Timp ce mulți uită de unde le vin rădăcinile și se întorc acasă numai dacă nu-și găsesc locul între străini, se mai găsesc și oameni care cu demnitate țin la țara lor și ajută prin gesturi remarcabile.

Sandală Cârciog Rizescu, este stabilită în UK de mai bine de 30 de ani.

Femeia a hotărât să facă o donație pentru un spital din România, astfel contribuind cât de puțin la prosperitatea statului.

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino din București, nu a mai văzut o asemenea investiție de când e el.

Românca a donat 400.000 de euro din care s-a restaurat complet o sală de operații din cadrul Secției de Chirurgie Generală.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București, afirmă că din donația oferită de Sandală Cârciog Rizescu, au reușit să renoveze o sală de operații și să doteze Secția de Neonatologie cu 6 echipamente medicale pentru îngrijirea nou-născuților.

Primăria Capitalei, care subordonează defapt Administrația Spitalelor din București, a mai specificat că din aceeași sumă, vor urma să fie reabilitate alte 3 săli de operații din secția de Chirurgie Generală.

Un sprijin deosebit vine și din partea Consiliului General al Municipiului București, care vine cu un buget de 150.000 de lei pentru studiul de fezabilitate.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!