Gemenele identice, dorm în același pat și de cinci ani împart același bărbat, dar acum toată lumea e scandalizată. Iată ce încearcă surorile să facă cu el. Îi cer ce de neînchipuit iar el percepe ca ceva normal.

În ultimii cinci ani, Lucy DeCinque și Twins Anna au avut același iubit. Ele locuiesc în Australia Perth. Recent ele și-au publicat planul lor personal de viață.

Ele se consideră cele mai identice gemene din lume. După ce au împărțit timp de cinci ani același bărbat, au hotărât să se căsătorească cu el.

Femeile au câte 32 de ani, ele au cheltuit 250.000 de dolari pentru ca să fie și mai asemănătoare decât a hotărât natura.

Ele împart absolut totul, inclusiv bărbatul, acum ele ar dori să fie însărcinate tot ambele.

Acesta este planul lor pentru viața lor și a mecanicului. Vor să rămână însărcinate de la același bărbat în același timp.

Ele s-au informat de la doctor cum ar putea să fie asta? Medicul a spus că nu e posibil pentru că este o mică dilemă.

Dilema surorilor este cum se va numi gradul de rudenie între copii lor. Mamele sunt surori și vor avea același tată.

Vor fi veri sau frați vitregi? Ele sunt gata să folosească orice cale de a avea copii, sarcina, mama surogat sau chiar adopția.

Cei trei au o relație perfectă și chiar ideea copilului a fost a lui Ben. Ele deasemenea vor să afle ce înseamnă această experiență.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!