Florin Salam și Roxana Dobre s-au împăcat definitiv! Iată anunțul făcut de el: “Nu voi putea să…”

Familia celebră s-a reunit și Florin a decis să se împace cu iubita sa, Roxana. Liniștea domnește în casa și sufletul lor, iar tatăl fetiților nu a rezistat sentimentelor profunde pe care le poartă.

În ciuda acestui anunț, Florin Salam spune că nu merge vorba de nuntă acum. Acesta explică faptul că nunta lui nu poate fi așa ca la toți, ci una fenomenală!

Manelistul a cântat la peste 2 mii de nunți în toată cariera sa și din acest motiv, își dorește o nuntă ca în povești, așa cum nu a mai fost vreodată! Nu-și va sărbători nunta în România.

Acesta a declarat că atunci când va decide să facă o nuntă nu va chema nici un cântăreț de la noi din țară. Va fi o listă scurtă de artiști, dar aceștia vor fi din Germania și Statele Unite ale Americii.

Bărbatul spune că nu va putea să se grăbească la acest capitol, iar nunta pentru el este un eveniment care trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Oamenii care vor fi invitați la nunta acestuia vor fi aduși cu avioane personale.

Pentru că a văzut mai multe evenimente de acest gen la viața lui și știe foarte bine cât timp trebuie să organizezi, spune că acum nu este timpul pentru asta.

Cu prima sa soție s-a căsătorit abia după ce au împlinit 13 ani de relație.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!