Familia Monicăi Gabor! Nu mai ascunde nimic și a făcut poza cu FIUL și iubitul său publică! Iată care a fost manifestarea lui Irinel Columbeanu!

Este una din femeile care și-a început noul an prin dezvăluirea către publicul larg a unor detalii din viața sa! Monica Gabor a fost cea care a scos la iveală poza pe care și-a făcut-o alături de noul său iubit de origine chineză.

În această fotografie se poate vedea și fiul iubitului său, pe care Monica l-a primit cu brațele deschise și se comportă ca și cum ar fi fost fiul său propriu!

Monica a povestit că visul ei a devenit realitate, iar magia sărbătorilor de iarnă există într-adevăr! Femeia a petrecut timpul de sărbători chiar pe teritoriul Statelor Unite acolo unde a fost alături de iubitul său, Mr. Pink.

Bărbatul, de origine chineză, are doi copii din căsnicia precedentă. Alături de Monica Gabor și fiica sa, Irina Columbeanu, a fost și unul din fii lui Mr. Pink și anume un băiețel pe nume Anthony.

Iubitul său este un om de afaceri, care are o vilă în Beverly Hills, acolo au și realizat poza fericită de familie, toți cei patru membri care au zâmbetul larg pe buze în timpul pozării!

După ce s-a despărțit de Irinel Columbeanu, femeia a decis să-și refacă total viața sa și acum are o relație frumoasă alături de Mr. Pink, iar de mai mult de 6 ani locuiește în America împreună cu el.

Fetița Monicăi locuiește alături de tatăl său, pe teritoriul României, însă cu orice ocazie importantă merge în vizită la mama ei, acolo unde se înțelege de minune cu fratele său nou!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!