EXTRAORDINAR: Apa cu semințe de IN sau CHIA – benefică pentru detoxifierea colonului!

Lipsa reziduurilor de colon, care se depozitează ani la rând, este foarte importantă pentru sănătate și longevitate. Există remedii naturale pentru detoxifierea colonului și anume semințele de in sau chia.

Acestea conțin grăsimi și fibre care ajută la curățarea colonului și o bună digestie.

Pentru o cură cu in sau chia, aveți nevoie de o cană de semințe. Acestea se toarnă în 3 litri de apă clocotită și se lasă pentru trei ore. Preparatul se lasă ulterior să se răcească.

Pentru efectul scontata trebuie să consumați cel puțin1l de lichid pe zi, cu tot cu semințe și, la dorință cu puțină miere. Cura durează 2 săptămâni și trebuie urmată cel puțin odată pe an.

Aceasta este benefică și în cazul tulburărilor gastrointestinale.

Totodată, pentru un colon curat trebuie să renunțați la carne, alcool, cafea, dulciuri, maioneză, înlocuindu-le cu fructe, legume, sucuri proaspete și ceaiuri naturale.

Colonul „înfundat” este un obstacol major pentru o viață lungă și sănătoasă. Acesta are funcția de a elimina reziduurile din organism, dar și să-i trimită în schimb vitamine, apă și mineralele din mâncare. Odată blocat, acesta împiedică factorii nutritivi să ajungă la destinație.

De-a lungul anilor, în colonul unei persoane se acumulează între 2,5 și 11 kg de reziduuri metabolice.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!