EXPLOZIE! Tot mai mulți bolnavi de cancer! Elena Cardas ne dă câteva sfaturi!

Elena Cardas este medicul din cadrul Spitalului  Județean din Botoșani care, în urma creșterii semnificative de bolnavi de cancer, a hotărât să facă o postare pe un site de socializare prin care se adresează către toți românii.

Alarma din partea Elenei a venit atunci când a fost pusă de gardă la secția de oncologie în spitalul la care lucrează. Văzând cât este de aglomerată această secție, Elena Cardas a decis să se adreseze populației României.

Elena ne spune în postarea ei că undeva cu aproximativ 30 de ani în urmă, specialitatea de oncologie nici măcar nu exista, iar acum această secție este supraaglomerată de bolnavii de cancer.

Medicul explică acest fenomen ca fii fiind o urmare a intoxicării organismului prin băutură, fumat, nitrați, hormoni, pesticide, conservanți, poluanți și multe altele.

Natura este distrusă de oameni, pentru că tot oamenii sunt cei care au umplut planeta de plastic, de produse contrafăcute, prin chimicale și prin multe alte lucruri cancerigene.

Sfatul Elenei este să încercăm, fiecare din noi să oprim aceste lucruri! Fiecare să nu mai consume băuturi din sticlele de plastic, să nu ardă aceste sticle în sobă pentru că atrage după sine intoxicarea sa, a copilului său și a tuturor vecinilor.

Dacă fiecare persoană va începe schimbarea de la sine, atunci și Guvernul va fi sesizat și va lua măsuri drastice împotriva nocivității!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!