EXCEPȚIONAL! Care sunt alimentele care conțin E 621 și care sunt efectele acestuia asupra organismului?

Au fost efectuate mai multe studii asupra glutamatului monosodic și chiar dacă rezultatele acestor cercetări sunt strigătoare la cer și absolut toate demonstrează efectele nocive pe care le are, nu este întreprinsă nici o măsură!

Guvernul nu se implică nici măcar în informarea populației despre efectele nocive pe care le are E 621 asupra organismului uman, iar despre eliminarea și interzicerea acestei substanțe nici nu se poate discuta!

Glutamatul monosodic duce spre obezitate!

Acest lucru a fost demonstrat încă în anul 2006, atunci când marele cercetător John Erb a prezentat rezultatele analizei sale asupra unei perioade de aproximativ 50 de ani, în care s-au produs cercetări pe animale și oameni cu substanța respectivă.

Glutamatul monosodic acționează asupra creierului prin arderea neuronilor!

În același studiu au fost prezentate dovezi asupra faptului că această substanță are efecte nocive asupra creierului! Pe lângă faptul că este destul de amăgitoare prin gustul său plăcut, aceasta afectează celulele nervoase ale omului!

Iată câteva alimente în care se regăsește E 621:

– gelatina;
– extract de drojdie;
– drojdie autolizată;
– proteine hidrolizate;
– caseinat de calciu;
– caseinat de sodiu.

Trageți foarte mare atenție la ce conțin alimentele pe care le procurați din magazin! Lupta cu ele începe de la fiecare din noi! Împreună se poate renunța de la astfel de alimente cu efecte nocive asupra sănătății noastre!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!