Este un anunț SURPRINZĂTOR din partea Oanei Zăvoranu despre cununia de după nuntă!

Cu un an în urmă a avut loc înscrierea oficială și anul acesta a fost ziua în care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au unit inimile și destinele în mod religios. Chiar după scurt timp, vedeta ne spune ceva uimitor!

Aceasta susține că s-ar putea ca unirea religioasă dintre cei doi să se realizeze chiar în cadrul unei moschee. Poate fi vorba despre o cununie atât într-o biserică de la noi, cât și în interiorul unei moschee.

Zăvoranca a vorbit despre acest o astfel de cununie religioasă și a spus că este o curiozitate de a ei, pentru că îi este extrem de interesant cum se va petrece un astfel de eveniment.

Vedeta vrea să vadă cum e să te machiezi extrem și să îmbraci rochii pompoase cum o fac toate arăboaicele, iar pentru asta este gată să meargă la moschee să mai facă o cununie religioasă și acolo.

În anul 2016, femeia a spus da în fața noului său soț, Alex Ashraf, care are 30 de ani și s-a căsătorit pentru a doua oară cu Zăvoranca.

Deasemenea, bruneta a mei dezvăluit câteva detalii din filmul ce urmează să apară sub scenariul regizorului Ioan Cărmăzan și faptul că are încredere în ceea ce face acum.

Nașii religioși le-au fost Silviu și Mihaela Prigoană.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!