Este omul care a primit felicitări după ce a luat bani de la 500 de oameni! Vezi ce a făcut acesta!

Este primar în Ștefănești, județul Botoșani și este unul dintre unicii primari care a făcut un astfel de lucru! După ce și-a luat noul post, bărbatul a tăiat din banii pe care îi primeau oamenii din localitate.

Mai exact, acesta a cercetat toată populația foarte bine, iar apoi a luat o hotărâre, care a dus la tăierea ajutoarelor sociale de care beneficiau 500 de oameni, astfel acesta a pus în aplicare ideea sa.

Fiecare om din localitatea lui, care primea un ajutor social, era chemat pentru a face câteva ore de muncă în comunitate. Acesta a decis că cei care nu vor veni să-și îndeplinească obligațiile, vor primi răsplata dureroasă.

După ce timp de o lună întreagă, foarte mulți oameni nu s-au prezentat la locul său de muncă, unii trebuiau să strângă hârtii, alții să facă curățenie sau chiar să desfundă podurile, acesta a luat măsurile necesare.

Aproximativ 500 de oameni nu au mai primit ajutoarele sociale de care beneficiau înainte și au mers la muncă, pentru a se întreține.

Cu toate acestea, primarul a fost felicitat de populație și de alți colegi de-ai săi, pentru reușita de care a dat dovadă și pentru ideea bună pe care a pus-o în practică atât de curând.

Oamenii de etnie romă au rămas extrem de deranjați de aceste urmări, însă primarul a spus că nu va da înapoi și astfel va lucra legea!

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!