Este foarte ieftin dar aduce zeci de beneficii sănătății! Alimentul care te scapă de multe boli și se consumă chiar de dimineață!

Drojdia de bere este miraculoasă pentru sănătatea noastră, deoarece ascunde în sine o gamă largă de vitamine, care ne ajută să prevenim mai multe boli dar și să luptăm cu ele!

Există o serie de efecte pozitive pe care le aduce drojdia de bere. Iată câteva din ele:

– datorită faptului că are un conținut extrem de mare de vitamine, minerale, calciu și magneziu, drojdia de bere luptă eficient cu anemia, dar și cu stările depresive pe care le poate avea oricare dintre noi;

– este un stimulator excelent pentru flora intestinală, iar ca urmare are un efect foarte bun asupra digestiei. Deasemenea, se luptă cu senzațiile de balonare pentru că funcționează ca un probiotic natural;

– are aplicabilitate și asupra părului, în special atunci când este lipsit de strălucire, este deteriorat și cade în cantități foarte mari. Ai nevoie de drojdie proaspătă, pe care o vei pune într-un vas și o vei amesteca cu puțină apă fierbinte.

Este nevoie să mixezi aceste două ingrediente până obții un amestec asemenea un ei paste. Trebuie lăsată pentru 30 de minute înainte aplicării, apoi o folosești pentru toată suprafața părului, până la rădăcini.

Peste jumătate de oră îți poți spăla părul, așa cum o faci de obicei! Va avea un efect extraordinar, chiar de la primele încercări!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!