Efectele EXCEPȚIONALE ale cataplasmei cu VARZĂ contra VARICE! Află cum să procedezi!

Varicele este o afecțiune neplăcută manifestată prin ieșirea în relief a venelor. Ar și împotriva acesteia există un remediu natural.

Cataplasma cu varice este unul dintre cele mai eficiente în combaterea varicelei. Procedura de aplicare a acesteia este una foarte simplă.

Cataplasma cu varză are efecte antiinflamatorii și mărește tonusul venelor, făcând ca varicele să-și reducă volumul și chiar să se retragă.

Procedura este următoare: se iau câteva frunze de varză crudă și se zdrobesc cu un sucitor. Ulterior, frunzele zdrobite se aplică pe zona afectată, se acoperă cu un tifon subțire și se fixează cu leucoplast sau folie alimentară. Aceasta nu se leagă pentru a nu opri circulația sângelui.

Cataplasma se lasă să acționeze 3-4 ore, iar dup ce este scoasă, pielea se lasă la uscat 30-40 minute. Procedura se repetă zilnic timp de 3 săptămâni.

Pentru același efect pot fi folosite foi de varză albă. Acestea la fel se bat, iar pe una din părți se unge cu ulei vegetal. Compresa se ține 24 de ore, iar cura se urmează 30 de zile.

Împotriva varicelei se recomandă și cataplasmele cu cartof, oțet de mere sau pelin. În toate cazurile, ingredientele se plasează pe zona varicoasă. Perioada tratamentului durează în funcție de produsul care este folosit.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!