Ea a fost prima mare iubire a lui cătălin măruță: „Îmi plăcea foarte mult de ea!” Înainte să se iubească cu Andra, a fost îndrăgostit de o altă femeie celebră. Ce s-a întâmplat:

Înainte să se iubească cu Andra, prezentatorul emisiunii “La Măruţă” de la Pro TV, a fost îndrăgostit de o altă femeie celebră din Televiziunea Română! La evenimentul organizat cu ocazia celor 10 ani de “La Măruţă”, Cătălin Măruţă ne-a povestit cine a fost vedeta care i-a furat inima în adolescenţă.

Cătălin Măruţă (39 de ani) şi echipa emisiunii “La Măruţă” s-au întâlnit cu colegii din presă pentru a sărbători, într-un cadru restrâns, cei 10 ani de emisiune, pe care îi vor împlini luni, 23 octombrie. Cu ocazia acestui eveniment, Cătălin Măruţă ne-a vorbit într-un scurt interviu transmis pe contul de Facebook al publicației Click! echipa emisiunii, ne-a povestit câteva secrete din culisele emisiunii dar şi o întâmplare haioasă, atunci când l-am întrebat dacă înainte de Andra a mai fost îndrăgostit de o altă vedetă cunoscută.

“Eram la începuturile mele în TVR, alături de un prieten foarte bun, Tudor, şi, la un moment dat, a trecut pe lâng noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota (69 de ani). Şi atunci i-am făcut semn prietenului meu şi i-am arătat că îmi place foarte mult de ea şi că sunt foarte îndrăgostit încă de pe vremea când mă uitam la televizor, de acasă. Iar replica prietenului meu a fost: “cum, tu eşti îndrăgostit de mama?”, ne-a povestit prezentatorul TV care este şi acum foarte bun prieten cu Tudor Bota.

Până să se căsătorească cu Andra, Cătălin Măruţă s-a iubit o perioadă cu fiica lui Ovidiu Ioaniţoaia, Iulia, cu care a şi lucrat o vreme în TVR. Cătălin prezenta Tonomatul DP2, difuzată pe TVR2, iar Iulia era producătoarea emisiunii.

Relatia dintre gazda emisiunii La Măruță si Iulia, producator la TVR 2, a durat mai bine de doi ani si jumatate. Povestea lor de iubire a fost una discreta si poate chiar de asteptat atat vreme cat Maruta prezenta atunci emisiunea Tonomatul DP2, pe TVR 2, iar fata lui Ioanitoaia producea respectivul show.

Maruta nu a negat niciodata idila cu Iulia, dar a evitat pur si simplu sa faca orice fel de comentarii legat de acea relatie.

In toamna lui 2005, dupa ce Catalin a jucat in clipul Andrei, “Baietii si fetele ce vor”, dupa o serie de zvonuri privind o posibila idila intre cei doi, acestia au confirmat oficial ca sunt un cuplu.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!