După ce s-au scurs 10 ani de la ultima emisiune “Surprize Surprize”, Andreea Marin ne dezvăluie salariul pe care-l avea pe atunci!

Emisiunea “Surprize Surprize” a fost difuzată timp de 9 ani, iar în anul 2008, Andreea Marin a decis că ar trebui să se ocupe cu alte proiecte în viața sa și s-a retras din cadrul emisiunii.

Au trecut circa 10 ani, iar după un timp atât de lung, vedeta a încercat să dea câteva detalii personale despre bugetul de care avea parte pe atunci, în timpul emisiunii, pentru a clarifica zvonurile apărute,

Foarte multă lume considera, pe atunci, că Andreea Marin încasează venituri colosale, deoarece emisiunea era foarte populară și zeci de mii de români așteptau cu nerăbdare ziua de sâmbătă când vor putea vizualiza o nouă ediție de “Surprize Surprize”.

Andreea Marin a dezvăluit că nu avea prea mulți bani pe atunci și chiar întâmpina mai multe probleme financiare. Toate ținutele pe care le avea erau exclusiv pentru televiziune și nu erau ale ei personale.

Deasemenea, vedeta a mărturisit că, de fapt, la începuturi locuia în unul dintre căminele din Iași, iar banii pe care îi primea, practic, nu-i ajungeau.

Își permitea să folosească un taxi de la locuința sa până la muncă, pentru că își dorea să poarte tocuri și să arate cât mai elegant. Avea doar un sacou mai frumos și mai potrivit pentru serviciu și atât.

În ciuda acestui fapt, oamenii considerau că Andreea este plină de bani și că are un salariu de milioane!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!