După ce au apărut mai multe știri despre divorțul ei, Andreea Tonciu a mărturisit: “Am mai discutat cu el și…”

După ce a fost invitată în cadrul emisiunii de la canal D cu Teo trandafir, Andreea Tonciu a încercat să explice tuturor ce s-a întâmplat în viața ei în ultimul timp și să relateze din sursa ei tot adevărul.

Tot mai des apar știri despre eventualul divorț dintre Andreea Tonciu și soțul ei, iar toți vor să știe ce s-a întâmplat, de fapt, în familia vedetei și de ce se despart cei doi.

Atunci când a fost întrebată de Teo, Andreea a răspuns că acum este mai bine și că a încercat să ducă mai multe discuții cu soțul său și din anul 2018 va fi altfel.

Vedeta ne dezvăluie că a decis să se impună în fața soțului și în așa mod au decis să locuiască aparte, pentru că până nu demult au trăit alături de mama Andreei, care o ajuta foarte mult cu îngrijirea copilului.

Andreea ne spune că acum soțul ei face tot ce-i spune ea. Până acum nu era așa, dar din noul an și-au promis că vor face schimbări.

Femeia ne-a mărturisit că este fericită la acest moment și nu se mai vorbește despre divorț în familia ei.

Pentru a se muta într-o nouă locuință, care se află chiar în scurta apropiere de mama sa, nu au avut nevoie de un împrumut, ci au dat toată suma pentru că o aveau strânsă.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!