Are doar șapte anișori și este campioană la muzică populară și gimnastică. Fetița a câștigat zeci de medalii la competiții din diferite domenii. Oare românii vor distribui aceasta?

Dacă ne gândim la performanță în orice domeniu, ne vine în minte multă muncă asiduă. Fără aceasta nu este posibil de atins culmile succesului. Copii sunt motivați de plăcere și bucurie și nu privesc totul din perspectiva efortului.

Karla Ursu, o micuță de doar 7 ani, ne mărturisește cum bucuria și prietenia a ajutat-o să câștige multe medalii. Numele ei este bine cunoscut în lumea gimnasticii și a muzicii populare.

Cu zâmbetul pe față și cu veselie în suflet, practică gimnastica aerobică de la 3 ani. A fost motivată și de fratele ei care este campion național la taekwondo.

Totul s-a început când părinții au înscris-o la gimnastică și aerobică, după multe antrenamente, concursuri și competiții câștigate s-a făcut celebră pentru succesele obținute.

La gimnastică are trei antrenamente pe săptămână, îi place foarte mult tot procesul de pregătire mai ales când câștigă concursuri. La cinci ani a început să practice Canto.

Părinții au dus-o la un concurs, și profesoarei i-a plăcut cum cânta și astfel a continuat mai departe și cu muzica populară.

Rezultatele nu au întârziat să vină. A câștigat șase premii în doi ani la diferite festivaluri și concursuri. Mulți au fost bucurați de vocea ei frumoasă.

Dacă ești responsabil și-ți place ceia ce faci, nimic nu este greu.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!