În doar 4 ZILE ACEST PRAF EXTRAORDINAR te poate ajuta la detoxifierea ficatului tău!

Ficatul, fiind unul dintre cele mai importante organe trebuie să fie curățit periodic, ceea ce-i va fi de ajutor pe viitor pentru o funcționare mai bună și mai corectă!

Încă pe timpul bunicilor noștri, a existat o metodă naturistă cu care aceștia periodic făceau o curățire a ficatului, din acest motiv ei mereu erau mai puțin bolnavi și trăiau o viață mai lungă!

Acest remediu, pe bază de turmenic este excepțional pentru că ajută atât persoanele care suferă de anumite afecțiuni ale ficatului dar și oamenii sănătoși care își doresc să-și prevină organismul de la potențialele boli!

Vom avea nevoie de două etape de preparare a acestui remediu absolut natural! În prima etapă vom pregăti o pastă din turmenic. Vom avea nevoie de 1/4 de ceașcă de pudră de turmenic, 1/2 de ceașcă de apă fiartă rece, 3-4 grame de piper măcinat.

Se amestecă toate ingredientele foarte bine și se trece la etapa numărul 2, acolo unde vom avea nevoie deja de lapte de cocos, o lingură mică de ulei de cocos, miere de albini și o lingură de pastă de turmenic pe care am preparat-o anterior.

Totul se pune la fiert și se amestecă extrem de bine, la foc mediu. Mierea o vom adăuga ulterior. În timp ce conținutul nostru fierbe trebuie să amestecăm în continuu.

Într-un final se adaugă și mierea de albini și medicamentul nostru natural este gata! Vă vor bucura rezultatele, cu siguranță!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!