Doamna Adela trăiește cu patru lei pe zi și nu are restanțe la facturi. Femeia are o singură dorință pentru care ar fi gata să-și dea și locuința. Află care-i dorința doamnei Adela.

Femeia este din Botoșani, are 74 de ani și trăiește dintr-un ajutor social de 140 de lei. Cu acești bani, femeia trăiește o lună întreagă. Este evident că nu-i ajunge pentru toate necesitățile.

Chiar dacă această sumă nu este de ajuns, femeia face tot posibilul, numai ea știe cum ca să nu aibă datorii la facturi. Dar odată toate planificările cheltuielilor nu i-au fost date peste cap, când în loc de 7 lei i-a venit 19 pentru ca se efectuase niște lucrări suplimentare în subsolul blocului care locuia.

Bătrâna a spus că mai bine s-ar da o lege prin care oamenii în vârstă și neajutorați să fie eutanasiați. Ea singură nu are curajul de a se ruga la Dumnezeu să-i ia viața pentru că El însuși i-a dat-o.

În afară de ajutorul de 140 lei bătrâna primește alimentele necesare de la o cantină. Pentru medicamente sau pentru alte nevoi neprevăzute și urgente o mai ajută oamenii cu suflet mare.

Iar dorința ei cea mai mare este să fie primită într-un cămin de bătrâni ca să stea acolo fără griji până la sfârșitul zilelor ei.

Dar știe că ajutorul social nu-i poate asigura un loc în cămin. Ea este gata să-și dea și garsoniera pentru a beneficia de acest ajutor.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!