“Diferența dintre tine și Andreea Marin este ca între cer și pământ, nu vei ajunge niciodată niciodată la nivelul ei.” Este adresarea dură către Lavinia Pârva. Cine a pus-o la zid pe brunetă…

Nici după ce a devenit doamna Bănică, Lavinia Pîrva soția lui Ștefan Bănică Junior nu se poate liniști.

Cei doi se iubesc foarte mult dar artistul mereu o compară cu fosta lui soție Andeea Marin, acesta este un moment neplăcut în viața lor.

Ștefan Bănică mereu  o compară cu Andreea Marin. Și motivul acestei comparații vine din faptul că Lavinia mereu încearcă să o copieze pe Andreea Marin în stilul vestimentar și alte comportamente.

Acum când cei doi sunt un cuplu, și Lavinia este oficial doamna Bănică, mulți dintre internauți îi fac observație și îi spun cât de deșteaptă și frumoasă era Andreea Marin.

Cineva chiar a postat niște imagini cu Andreea Marin pe pagina Laviniei și a pus comentarii care o lăudau.

Unul dintre comentariile de pe pagina Laviniei sună cam așa: Întradevăr ești frumoasă, dar totuși între tine și Andreea Marin este o mare diferență. Mai este mult până vei ajunge la nivelul ei de doamnă, ești doar în acte, diferența dintre voi este ca între cer și pământ.

Un alt comentariu o laudă pe Andreea și îi spune că este bravo pentru că și-a făcut altă viață dar de fapt doar ea este demnă pentru așa artist ca Ștefan Bănică.

Ea nu a șters acele comentarii, astfel s-a început o dispută între fani.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!