Dieta americană cu care slăbești văzând cu ochii! 10 KILOGRAME dispar în doar 2 SĂPTĂMÂNI! Trebuie să facem acest lucru seara…

Americanii sunt un popor care luptă în masă cu greutatea corporală peste măsură. Din acest motiv, specialiștii în domeniu din Statele Unite sunt tot mai fixați pe diverse trucuri prin care oamenii ar putea scăpa de problema kilogramelor nedorite.

Această dietă este foarte renumită prin faptul că ajută oamenii să slăbească mult, într-un timp record, fără a avea efecte adverse! Este simplă și foarte multă lume care a încercat-o sunt foarte mulțumiți!

În principal, acest regim are la bază o supă pe care trebuie să o consume toți. Iată cum poți pregăti supa miraculoasă!

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– un ardei gras dulce de mărime mare;

– șase cepe de mărime mare;

– 1/2 de varză de mărime medie;

– o conservă de roșii;

– tulpini de țelină.

Mod de preparare:

Vei avea nevoie de o oală încăpătoare, în care vei pune toate legumele, după ce le vei tăia mai mărunt. Apoi vei adăuga apă fiartă, răcită, până la nivelul în care se acoperă toate legumele.

Supa se fierbe până la momentul în care vei observa că legumele încep să devină tot mai moi. În timpul fierberii poți să adaugi și puțin din condimentele preferate, pentru a da un gust mai delicios supei tale!

Supa se pregătește de cu seară, iar a doua zi, de dimineață vei consuma pe tot parcursul zilei acest deliciu sănătos și care te va ajuta să ajungi la rezultatul mult dorit!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!