DEZVĂLUIRILE UIMITOARE ale parapsihologului care l-a scos din starea de comă pe Gabriel Cotabiță! Ce spune acesta?

Romulus Popescu este cel despre care se vorbește tot mai mult în ultima perioadă și care ne poate explica și clarifica lucrurile despre starea lui Gabriel Cotabiță! Este parapsihologul ce a reușit să îl trezească pe pacientul său din comă!

Potrivit cuvintelor acestuia, în jurul nostru, noi putem găsi doar energie, iar Universul nu este format din materie, așa cum se susține, ci doar din energie!

Gândurile noastre sunt cele care au puterea și capacitatea excepțională de a transmite energia pe care o purtăm la acel moment!

Din acest motiv, este aproape imposibil ca cineva să se ferească de energia negativă!

Prin intermediul credinței și a Bisericii, oamenii duc o luptă continuă împotriva gândurilor și acțiunilor rele. Deasemenea, există și oameni care au capacități speciale, foarte puternice, de a îndepărta acest rău.

Materia poate fi obținută pe baza energiei, deci fiecare din noi trebuie să fie atent în timpul gândurilor pe care le are, deoarece fiecare gând al nostru poate lua forma unei materii și poate produce rău, ca rezultat.

Acest parapsiholog este foarte renumit, în special pentru faptul că are o putere excepțională de a îndepărta energiile negative, de a vindeca alte persoane chiar și de la o distanță îndepărtată!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!