Dezvăluiri uimitoare despre relația Luminiței Anghel cu fiul său David: “O să vină și acea zi când…”

Se știe că David Pușcaș și Luminița Anghel au avut mereu o relație destul de complicată, care s-a făcut știută întotdeauna la televizor și în presă cu diverse certuri și scandaluri.

În timpul unei emisiuni televizate, vedeta a declarat că nu mai este supărată pe fiul ei adoptiv, David Pușcașu și că i-a iertat absolut toate greșelile de până acum, chiar dacă în prezent mama și fiul nu mai mențin vreo legătură.

În tot acest timp s-au întâmplat extrem de multe lucruri, care nu au fost date la cunoștința întregului public. Între timp femeia s-a căsătorit cu un alt bărbat și are și un fiu care se numește Filip.

A fost susținută moral de către partenerul său de viață și a trecut cu mult mai ușor peste toate obstacolele și problemele.

Alegerea în care a fost implicată Măriuca este încă din 2001, iar în 1998 David a devenit copilul ei. Luminița a mai adăugat că ea speră ca o să vină și acea zi în care David va realiza toate greșelile sale.

Acesta probabil își va da seama cât de mult a greșit în fața ei și poate lucrurile se vor schimba între cei doi. La moment, Luminița Anghel a spus că ea demult i-a iertat totul.

Luminița a avut mereu grijă de copiii de la centru și le ducea mereu ceva gustos de mâncare, pătucuri pentru copii și perdele, chiar și în perioada în care a hotărât să o ia pe Măriuca.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!