Detalii uimitoare din viața lui Aurelian Andreescu! Cântecul românesc este mereu în inimile noastre!

În acest an s-au împlinit tocmai 31 de ani de când marele “Copac” al muzicii românești nu mai este printre noi. Chiar dacă minunatul artist nu ne mai bucură cu vocea sa pătrunzătoare, cântecele sale ne rămân în inimă!

Aurelian Andreescu a dezvăluit foarte puține detalii din viața sa, de asta și puțini oameni din marele său public știe cum defapt, trăia acest artist.

Marea iubire a lui Aurelian Andreescu a fost Mariella, o fostă balerină, care deasemenea nu mai este printre noi încă din anul 2013. Acești doi au avut o poveste de dragoste uimitoare, iar sterilitatea lui Aurelian i-a făcut să înfieze un băiețel.

Mirel avea vârsta de doi ani atunci când a ajuns la noii săi părinți, fiind abandonat la o casă de copii. Băiețelul a fost iubit de noii părinți dar și de nașii săi de botez care au fost Cornel și Doinița Constantiniu.

Locul unde artistul și-a dat ultima răsuflare a fost un restaurant lui Geambașu din Eforie Nord.

În 1986, celebrul artist românesc a servit ultimile sale două pahare de vin la intenția unor mari admiratori ai săi, pahare care s-au regăsit a fi ultimile din viața acestuia.

Aurelian Andreescu a insistat să cânte 2 piese în acel restaurant, iar după ultima sa cântare, marele artist a intrat în comă.

În aceeași seară din 1986 a decedat celebrul cântăreț românesc. Melodiile și vocea sa tremolată și-a pus amprenta pe întreg istoricul de muzică ușoară românească.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!