Detalii uimitoare despre boala de care suferă Steliana Sima! Cum i-a afectat aceasta mod său de viață!

În ciuda faptului că este o femeie foarte puternică și a avut mereu încredere în forțele proprii, Steliana Sima a trecut printr-o perioadă plină de greutăți în ultimul timp.

În urma unui control medical, cântăreața aflase din partea unui medic că este bolnavă de cancer. Această veste a pătruns adânc în sufletul său și au făcut-o să realizeze foarte multe lucruri.

În același timp, Steliana era foarte realistă și înțelegea că boala de care suferă nu are salvare, deci orice ar face nu ar putea să o facă iar sănătoasă.

Totul se întâmplase chiar în momentul în care trebuia să facă o nouă călătorie în Egipt. Sfaturile acelui medic erau să nu părăsească țara și să rămână acasă, deoarece avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Doctorul i-a spus că este într-o stare gravă, însă și-a dorit ca Steliana să fie verificată, în același timp, și de un alt doctor, un coleg de-al său. Atunci cântăreața aflase că nu are diagnosticul corect.

Nu era bolnavă și nici nu a fost bolnavă vreodată de cancer!

Aceasta a fost concluzia celorlalți medici, iar în tot acest timp femeia a reușit să-și schimbe total viziunea asupra vieții! Această întâmplare i-au schimbat principiile cu care trăia până la acel moment!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!