Despărțirea dintre Roxana Dobre și Florin Salam! Ce va lua cu ea bruneta?

Relația dintre aceștia doi nu mai poate fi re adusă la dragostea de cândva. Fiecare dintre ei a decis că nu mai pot întoarce povestea lor de iubire și că aici este sfârșitul dintre ei.

Potrivit Cancan.ro, bruneta a plecat de acasă iar aceasta va rămâne cu mașina luxoasă pe care o are și fetițele lor, Rania și Jacqueline Maria vor trăi în continuare doar cu mama lor.

Florin Salam va avea grijă pe viitor ca fetelor să nu le lipsească absolut nimic și să crească având toate cele necesare. Reamintim că bărbatul mai are doi copii din fosta sa căsătorie.

Roxana Dobre este gravidă cu cel de-al treilea copil de la renumitul manelist de la noi din țară, iar nașterea acestuia este planificată peste câteva luni.

Florin și Roxana au început o relație amoroasă în unul din cluburile din capitală, încă din anul 2014, după care au format o familie frumoasă care avea la bază o dragoste ca în povești.

Nimeni nu și-a imaginat vreodată că acest cuplu se poate despărți, în special după apariția celor două fetițe extraordinare pe care le au cei doi.

Relația manelistului și a Roxanei s-a stabilit extrem de repede, chiar după ce Florin Salam a avut grijă de înmormântarea tatălui soției sale.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!