Descoperă proprietățile uimitoare ale uleiului de cătină!

Uleiul de cătină este un produs foarte bogat în așa vitamine precum A și E.  Astfel că are efecte benefice asupra vederii deoarece încetinește evoluția bolilor oculare și combate oboseala ochilor.

Uleiul de cătină este de asemenea foarte bogat în vitamina E , care este vitamina fertilității și tinereții. Acest ulei are proprietăți antitumorale, antioxidante și reduce nivelul colesterolului în sânge.

Uleiul de cătină este recomandat în cazul tratamentelor de ulcer gastric, reumatism, diaree, anemii, remediu împotriva stresului, alcoolism,obezitate, cancerului uterin și de prostată.

Altă acțiune internă este întărirea sistemul imunitar. De aceea este folosit pentru combaterea stresului, anemiei, răcelii și gripei.

Vitaminele A și E au efecte spectaculoase asupra pielii. Uleiul de cătină ajută la vindecarea multor maladii ale pielii precum : psoriazul, eritemele, uscăciunea pielii, arsurilor ușoare.

Uleiul de cătina aplicat pe piele ajută la refacerea colagenului și poate fi folosit pentru prevenirea depigmentărilor provocate de vârstă și apariția ridurilor faciale.

Un alt efect foarte important este hidratarea și tonifierea pielii. Uleiul de cătină mai poate fi folosit și în măștile de păr.

Grăsimile de bună calitate și acizii grași omega conținut în ulei sunt buni “ luptători” împotriva celulitei. Uleiul trebuie aplicat pe zona corespunzătoare și apoi cu ajutorul unui aparat anticelulitic este masată. Efectele vor fi vizibile peste doar câteva săptămâni.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!