Descoperă care sunt cele 5 caracteristici ale unei femei respectate! Te-ai regăsit și tu printre ele?

La sigur că cunoașteți astfel de femei care, de la primele schimburi de cuvinte, inspiră un respect profund.

Iată 5 caracteristici ale acestora care vă pot inspira să deveniți și voi ca ele.

Femeile respectate știu:

1. Să fie ”accesibile”

Nu confundați femeia “accesibilă”, adică cea de care ușor te poți apropia, cu femeia ușuratică. ”Accesibilitatea” la femei constă în capacitatea acesteia de a întreține conversații interesante cu  alte persoane.

Ele nu sunt arogante și nici nu construiesc ziduri între ele și ceilalți.

Aceste femei își știu limitele, și știu cum să filtreze intențiile bune de cele rele. Sunt capabile să încheie conversația într-un mod elegant, dacă simt că aceasta duce spre nicăieri.

2. Știu să convingă

Discutând cu o femeie respectată, veți realiza că are darul de a vă transpune în universul său. Știe să fie convingătoare, fiecare cuvânt al acesteia fiind spus cu încredere și entuziasm.

3. Să fie recunoscătoare

Știu să prețuiască oamenii importanți din viața lor, iar atunci când devin de succes știu să fie recunoscătoare persoanelor care mereu le-a fost alături și le-au susținut.

4. Se concentrează pe soluții

Nimerind într-o situație dificilă, primul pas a acestor femei este de a găsi soluții. Ele nu încep a se plânge, a se văita. Ele rezolv problema.

5. Să primească cu demnitate criticile

Aceste femei sunt foarte inteligente. Știu să facă față criticilor, să analizeze și să-și exprime clar ideea oamenilor care au obiceiul de a critica.

Interlocutorului i se dă de înțeles că părerea lor este respectată, dar nu și împărtășită. În cazul în care critica este obiectivă, ele vor recunoaște aceasta și-i vor mulțumi celui care i-a adus-o.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!