Declarațiile Mihaelei Rădulescu despre cum va fi moartea acesteia: “Înmormântarea mea va fi una plină de fast!”

Vedeta a vorbit despre moarte și a declarat că nu mai are acea frică pe care o simțea până acum. La momentul de față, Mihaela Rădulescu poate vorbi fără nici o emoție despre acest fenomen trist.

Aceasta mărturisește faptul că nu mai are senzații de groază când se gândește la moartea sa și la înmormântarea care va fi atunci, ne spune despre faptul că fiecare om este dator cu o moarte pe acest pământ.

Deci, în final, fiecare dintre noi are o datorie și nu trebuie să ne fie frică de ea.

În ziua de astăzi, moartea ne aduce și mai multă slavă decât în timpul vieții. Acum fiecare persoană moartă este publicată prin rețelele de socializare, iar restul oamenilor știu să dea like-uri.

După moarte, fiecare poate deveni vedetă și uneori abia atunci se înțelege ce a făcut respectiva persoană și ce realizări a avut în timpul vieții sale.

Dacă vorbim despre diversele vedete și persoane publice atunci e și mai fastuos. Aceștia au o înmormântare pe care oamenii o țin minte mai bine decât ziua în care s-a născut.

În momentul în care va muri, vedeta spune că va avea o înmormântare de lux, cu fast și va avea cele mai bune poze postate peste tot, iar oamenii vor spune lucruri grozave despre ea.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!