Declarații uimitoare făcute de primul soț al Mihaelei Rădulescu: “Am avut și faptul confirmat. Am surprins-o chiar…”

Chiar dacă la momentul de față Mihaela Rădulescu este bine și foarte liniștită alături de iubitul său actual, Felix Baumgartner, aceasta a avut la viața ei mai multe căsătorii, care s-au distrus în timp.

Primul său soț este cel care i-a dat și numele “Rădulescu”, cu care femeia a rămas până astăzi. Bogdan Rădulescu și Mihaela s-au căsătorit în anul 1989, apoi a urmat căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. în anul 1997.

Al treilea soț este Elan Schwarzenberg, care a devenit oficial soț în anul 2004.

Bogdan Rădulescu a făcut mai multe declarații cu privire la vedeta renumită, Mihaela Rădulescu. Unele din ele sunt cu adevărat incendiare. Bărbatul a învinuit-o de infidelitate și spune că a văzut totul cu ochii săi.

Bărbatul spune că totul a început în momentul în care Mihaela a avut o nouă prietenă, Brândușa Novac. În acele timpuri Mihaela obișnuia să nu doarmă acasă, iar soțul încerca să mai afle câte ceva din viața ei.

La un moment dat, Bogdan înțelegea foarte bine că ceva nu este în regulă și avea mai multe suspiciuni. Iar ziua în care s-a confirmat și acest fapt a rămas pentru totdeauna în amintirea acestuia.

Bogdan venise acasă, iar acesta spune că a surprins-o pe Mihaela chiar în timp ce era în pat cu unul din dansatori. În ciuda acestui fapt, Bogdan și-a iertat soția, însă cuplul totuși s-a despărțit.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!