De excepție! Un avocat din România dezvăluie câteva detalii din procesul de vaccinare a copilului său!

Cu puțin timp înainte de a-și povesti istoria, acest avocat povestește despre faptul că recent în familia acestuia a mai apărut un membru, o fetiță mult așteptată de ambii părinți.

A doua zi după ce soția s-a a născut fetița, avocatul a fost pus la curent cu privire la vaccinarea fetiței sale la naștere. Acesta însă, cititind pe internet mai multe păreri pro și contra vaccinei în România, a decis să pună mai multe întrebări.

Zis și făcut! Acesta a început să întrebe neonatoloaga despre efectele adverse și consecințele vaccinării, despre care sunt preparatele exacte și dacă aceasta are o instrucțiune.

În scurt timp bărbatul a început să se intereseze despre cele două vaccine care se pun la nașterea copilului, și anume Engerix-B și Intervax-BCG.

Cu privire la vaccina Intervax-BCG, bărbatul nu a găsit nici un motiv de ce ar putea să-și facă griji în administrarea acesteia fetiței sale.

Însă, în momentul în care a început să cerceteze informația cu privire la Engerix-B,avocatul și-a dat seama că aceasta conține mai multe substanțe ciudate, cum ar fi formaldehida și timerosal.

Cel mai ciudat și îngrozitor lucru este că a 2-a vaccină este adusă din Kazahstan, chiar dacă din anul 2015 în toată Uniunea Europeană nu a fost prelungit nici o licență pentru vaccinuri pe bază de timerosal.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!