De ce apare CURENTAREA dintre două persoane? Iată ce trebuie să faci! Aceasta APARE de la…

Desigur că ți s-a întâmplat de mai multe ori în viață să te curentezi de alte persoane și ai devenit tot mai curios de ce se poate întâmpla acest fenomen?

Una dintre explicații ar putea servi chiar avansarea tehnologică de care am avu parte cu toții în timpul ultimei perioade, iar oamenii se încarcă cu energie electrică din cauza acestor obiecte tehnologizate.

Altă explicație ar fi faptul că această curentare despre care vorbim, este descrisă printr-o exteriorizare a energiei statice. Deci ajungem la concluzia că ar fi subiectul unei încărcări cu energie statică.

Specialiștii din domeniu vorbesc despre acest fenomen și îl explică ca fiind o urmare a stresului, după care oamenii se ating de anumite obiecte sau alte persoane prin care curentul poate trece cu o viteză extrem de mare.

În fizică, acest fenomen este denumit ca o încărcare electrostatică, iar asta apare atunci când ne atingem foarte brusc de apă sau de anumite obiecte confecționate din metal.

Medicii spun că atunci când două obiecte sau două persoane care sunt la moment încărcate identic se poate întâmpla această curentare.

În final trebuie să vă spunem că termenul de “curentare” nu este atât de corect. Deci mai bine putem folosi termenul de “descărcare electrică”.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!