Dana Grecu ne povestește ce s-a întâmplat între ea și soțul ei! Uimitor! Ce a postat acesta pe contul unei rețele de socializare?

Anunț cutremurător din partea Danei Grecu, care a uimit o țară întreagă! Femeia a mărturisit că a divorțat chiar la Antena 3 și că va reveni la numele ei precedent Dana Chera.

Vedeta spune că este aceeași ca și înainte, chiar dacă are un nume nou pentru public! Este aceeași persoană, dar care are o schimbare radicală în viață! Este o etapă nouă din viața ei.

Dana ne povestește că pe parcursul anilor a acumulat o experiență foarte mare și extrem de multe lecții de viață, care o vor ajuta să se conducă pe viitor și care sunt de neprețuit pentru ea.

Prezentatoarea a declarat că doar rugându-ne la Dumnezeu putem spera că lucrurile din viața noastră vor sta bine, iar de la noi rămâne doar să ne continuăm calea ce stă în fața noastră.

Pentru Dana 2018 va veni ca o nouă viață, pentru că va avea de schimbat foarte multe lucruri în viața sa, care nu mai este la fel. Are o mulțime de momente emoționante acum.

Noul an îi va aduce mai multă încredere pentru a păși mai departe. Vedeta ne spune că își respectă atât numele nou, cât și pe cel vechi pe care l-a purtat timp de foarte mult timp.

Fostul său soț a uimit toată țara atunci când a postat o poză nouă pe una dintre rețelele de socializare, acolo unde este împreună cu o altă femeie, fiind prinși într-o ipostază mai intimă.

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!