Dacă mănânci trei curmale pe zi iată ce se va întâmpla cu organismul tău

Consumul regulat de curmale îți va întări  substanțial starea organismului.

Merită să le consumi deoarece sunt foarte bogate în diferite substanțe nutritive. Dacă vei consuma trei curmale într-o zi această cantitate îți va permite să echilibrezi nivelul de cupru, potasiu, vitamina B6 și magneziu.

Au proprietatea de a înlătura durerea. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de magneziu ce are proprietăți antiinflamatoare și respectivul curmalul acționează ca un analgezic natural.

Curmalele reduc și riscul de a te îmbolnăvi de careva afecțiuni cardiovasculare sau Alzheimer.

Dacă dorești să îți îmbunătățești digestia consumă  cel puțin trei curmale în fiecare zi. Ele reduc riscul apariției cancerului de colon.

Vitamina B6, ce se conține în curmale, este un aliat bun al creierului. Consumul regulat de curmale va îmbunătăți funcțiile creierului și te va ajuta să memorezi mai ușor informația și să te concentrezi mai ușor atunci când ai nevoie , de exemplu pentru un examen.

Aceste fructe oferă organismului un tonus mai bun și previne procesul de îmbătrânire. Pentru că întăresc sănătatea organismului, curmalele sunt bine-venite în alimenetația femeilor însărcinate.

Pentru a lecui intoxicația alcoolică este nevoie să consumi curmale deoarece ele sunt bogate în potasiu.

Pe lângă asta, curmalele au fluor, care îți va întări dinții.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!