Curță-ți intestinele cu acest amestec, nemaipomenit de folositor…Detoxifici organismul, ajuți la buna funcționare a digestiei și pur și simplu te simți minunat…Află despre ce este vorba

Mulți dintre noi suferim de balonare, sau indigestie sau alte probleme cauzate pe urma mesei.

Pentru a evita aceste neplăceri, noi îți propunem un amestec simplu dar extrem de benefic pentru buna funcționare a digestiei după masă!

Mănânci salata timp de 3 zile la cină!

Pentru a pregăti rețeta de leac ai nevoie de:

 • Varză – 1/3
 • Sfeclă roși – 1
 • Morcov – 1
 • Legume verzi – frunze verzi
 • Suc de lămâie – o lămâie stoarsă
 • Ulei de măsline – la dorință, dar nu prea mult

Metodă de preparare:

 1. Spălați bine legumele
 2. Dați prin răzătoare sfecla și morcovul
 3. Tăiați ca de salată varza și frunzele de legume
 4. Amestecați totul într-un vas cu ulei și suc de lămâie
 5. Fără sare!

Beneficii:

Varza – este bogată în fibre, astfel previne constipația. Sucul de varză se recomandă celor care suferă de ulcer sau gastrită, precum ameliorează acidul gastric. Varza conține acid folic care le permite și femeilor însărcinate să o consume. Acest conținut de acid folic este foarte benefic bebelușului, pentru că previne malformațiile congenitale.
Varza e recomandată și mămicilor care alaptează, dacă suferă de dureri la nivelul sânilor, pe urma alaptării, aplică frunză de varză cu apă călduță și aceasta are proprietatea de-a scoate inflamațiile cauzate de sugar.

Sfecla roșie – Cunoscută pentru proprietățile de eliminare a toxinelor din organism și suplinește celulele roșii din sânge. Ajută organismul să prevină cancerul, stimulează lucrul ficatului, stopează anemia și reglează imunitatea.
Pentru unii administrarea sfeclei roșii este neplăcută, precum gustul dulciu provoacă vome sau tulburări, astfel este ideală în combinație cu ceva acrișor, precum sucul de lămâie, astfel diminuează senzația de prea dulce.

Morcovul – Are o sumedenie de vitamine. Este un bun tonifiant, calmant și tratează cicatricile.
La fel ca sfecla roșie, previne cancerul, reglează metabolismul, ajută la perfeționarea vederii, contribuie la o gândire lucidă, împrospătează organismul, înlătură acidul uric etc.

Frunzele verzi – Aduc o doză de energie și prospețime, organismului, tonificându-ne. Ajută la înălbirea dinților și eliminarea bacteriilor din cavitatea bucală. Vine ca o pastilă de curățare a intestinelor.

Lămâia – Oprește apariția calculilor renali, previne cancerul de sân, înălbește dinții, echilibrează pH-ul din sânge, vindecă acneea, previne îmbătrânirea ș.a.

Uleiul de măsline – Scade colesterolul rău, face arterele mai elastice, oprește foamea, ajută ficatul, îmbunătățește memoria, previne cancerul, stimulează digestia și multe alte lucruri benefice.

Credem că v-am convins cât de benefică este această salată.

Așa dar, nu trebuie să vă lipsească de la masa de cină, chiar începând cu ziua de azi!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!