CURĂ RAPIDĂ: salata cu care poți slăbi până la 7 kilograme în doar 11 ZILE!

Dacă îți dorești să slăbești mai multe kilograme într-o perioadă cât mai scurtă și nu ai careva afecțiuni gastrice, atunci trebuie, numaidecât, să încerci această metodă care îți va da rezultate fenomenale chiar după 11 zile!

Vei avea de trecut prin trei etape, însă îți va părea destul de ușoară și deloc scumpă, iar ingredientul principal este salata verde! Este excepțională pentru sănătatea noastră și pentru o alimentație bună din punct de vedere al fizicului nostru!

Are un conținut foarte mare de fibre, stimulează extraordinar sistemul nostru digestiv și ne ajută foarte mult atunci când ne dorim o detoxifiere a întregului nostru organism!

În primele 2 zile ale regimului, mai numite și faza de acomodare, vei consuma dimineața doar salată verde, pe care o poți condimenta cum vrei tu și pe care o mănânci cu puțin suc de lămâie. Adaugă și o cafea sau un ceai, iar restul meselor tale le iai cum o făceai și până acum.

Etapa 2 este exact la fel ca și prima etapă, doar că nu vei mai înlocui micul dejun, ci de data asta merge vorba despre cină.

După ce ai trecut prin primele două etape, ești gata și pentru a treia, pe care o putem numi și etapa de atac, iar acum va trebui să consumi doar salată verde cu suc de lămâie și careva condimente după gust. Timp de 3 zile vei mânca doar asta și vei bea doar apă.

Pentru a finaliza dieta și a vă menține într-o formă bună și mai departe, este bine să repetați încă o dată etapa numărul 2! Rezultatele vor veni cu pași mari!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!